17.10.2015

#43 VIDEOTA NÄYTTELYISTÄ

Moikka! Kirjoittelen tänään tabletilla tämän postauksen, joten kirjotusvirheitä saattaa tulla entistä enemmän. Yritän tiivistää itse postauksen lyhyeksi, koska videolla näätte koko päivän kulun hieman tartkemmin. 

Lauantai 12.9

Aamulla sainkin nukkua hieman pidempään, sillä olin tehnyt kaikki näyttelyvalmistelut edellisenä iltana. Heräilin siis rauhassa ja laittauduin sekä laitoin Violan kuljetusboksiin. Lähdettiin ajelemaan Kuopioon hyvissä ajoin ennen näyttelypaikan ovien aukeamista. 

Kun saavuimme perille, vein Violan omaan näyttelyhäkkiinsä. Tosin alussa siinä tuli hieman ongelmia, mutta kuitenkin kaikki meni hyvin. Viola olikin PET-luokassa ensimmäisten joukossa, joten sen ei kauaa tarvinnut odotella. PET-luokka meni hyvin! Saatiin kotiin 91.5 pistettä. Ensi kerralla pitää hieman panostaa kynsien leikkuuseen ja käsiteltävyyteen, sitten tulee jo loistavat pisteet!! 

Myöhemmin sitten oli näyttelyiden jännittävin osuus; UML-luokka. Se nyt ei mennytkään niin hyvin, painoa on Violalla edelleen liian vähän. Jospa se nyt joulukuuhun mennessä nousisi sen verran, ettei aina tulisi hylättyä. Muuten UML-luokkakin olisi mennyt tosi hyvin!! 

Kun kello löi neljä, pakkasin kaikki tavarat ja Violan matkaan, sitten lähdettiinkin jo kotiinpäin. 


2 kommenttia:

  1. Hei!
    Haastoin sinut Onni on...-haasteeseen mukaan! :)
    http://bunniesstory.blogspot.fi/2015/10/158-onni-on-haaste.html

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita! Muistathan kuitenkin kommentoida asiallisesti :-)